Configurare router - instlare sau montare wireless la domiciliuPentru a nu pierde timp si pentru a va asigura ca router-ul wireless

va functiona corect si conexiunea dumneavoastra la internet este securizata,

apelati la specialisti!


Daca sunt neglijate anumite aspecte in acest proces, securitatea conexiunii la internet poate avea de suferit . Astfel, printr-o configurare necorespunzatoare, conexiunea dumneavoastra internet va putea fi utilizata si de alte calculatoare externe, fara acordul dumneavoastra iar datele transferate vor fi vulnerabile.


Este de preferat sa consultati un specialist inainte sa cumpara un router wireless daca nu stiti exact ce sa alegeti pentru locatia dumneavoastra .


Este important sa tinem cond de locatia unde il vom monta , spatiul de acoperire al casei/apartamentului , daca este cu mai multe nivele sau nu , de grosimea peretilor si alte obiecte ce pot redirectiona emisiile unui wi-fi.

Tag :

*Notati datele noastre de contact pentru situatiile in care nu veti avea acces la internet.Cat costa o instalare router ? Pret :de la …Va putem sari in ajutor cu configurare-instalare-montarea oricarui :   Interventii valabile in Bucuresti si Ilfov
indiferent de brand :


2020 Copyright © Toate drepturile rezervate www.curatare-laptop-bucuresti-ilfov.com

SmartIT

Bucuresti si ilfov interventie rapida

100% Calitate

Mentenanta periodica calculator si laptop cel mai mic pret , seriozitate maxima , interventie rapida

Tel: 0768-541-088